9/27/2012

Armeijanvihreää


Ostin vähän aikaa sitten blogikirppikseltä aivan mahtavat vihreät farkut, joissa on paljon erikoisia yksityiskohtia ja korkea vyötärö. Farkut olisivat muuten täydelliset, mutta lahkeiden pituus oli vähän hölmö. Vajaamittaiset lahkeet ovat kesällä ihan kivat, mutta syksyllä en enää lähde liikenteeseen nilkat paljaana. Siinähän jäätyisi. Aina ei voi saada kaikkea valmiina, mutta onneksi näiden farkkujen tyyliin sopivat itse tehdyt lahkeenpidennykset paremmin kuin hyvin. Siispä hain Eurokankaasta palan resoria, jolla nilkat saisi näppärästi piiloon.



Aika paljon pituutta lahkeisiin sain jo sillä, että avasin lahkeiden käänteet. Bonuksena sain lahkeisiin parit yksityiskohdat lisää. Lahkeensuu saattaa vielä ennen pesua näyttää löysältä, mutta oikeasti kyse on vain pienestä resoreihin jättämästäni kutistumisvarasta.

4 kommenttia:

  1. upeita juttuja sun blogissa

    ps. mustiakyyneleita.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Moikka !
    Kiva että sinäkin vielä sivuillani vierailet :)

    Olet tehnyt oikein hyvän uudistuksen farkkuihin. Nyt nuo on taatusti kivan tuntuiset päälläkin !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä minä edelleenkin juttujasi seurailen. :) Mutta kiitos, nyt farkut tosiaan ovat oikein käyttökelpoiset olen käyttänyt niitä jo monta kertaa monenlaisten vaateyhdistelmien kanssa. Olen löytänyt uudet luottofarkut! :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.